Real Madrid 3-2 Barcelona: Jude Bellingham wint El Clasico in blessuretijd

Real Madrid 3-2 Barcelona: Jude Bellingham wint El Clasico in blessuretijd

Jude Bellingham maakte in El Clasico met een 3-2 comebackzege op titelrivalen Barcelona een dramatische overwinning in de blessuretijd, waardoor Goedkope Real Madrid voetbalshirts dichter bij de 36e LaLiga-kroon is gekomen.

Real vocht zich tot twee keer toe terug van een achterstand, voordat Bellingham bij de tweede paal de winnende maakte en de kampioenen voor de vierde keer op rij versloeg.

Door dit resultaat heeft Madrid een potentieel cruciale voorsprong van 11 punten op Barca in de top van LaLiga met nog maar zes wedstrijden te spelen.

VoetbalOnline Shop

Barca nam in de zesde minuut de leiding toen Andreas Christensen na een corner binnenkopte, nadat Real-doelman Barcelona voetbalshirt Andriy Lunin de voorzet niet wegwerkte uit zijn zestienmetergebied.

Vinicius Jr maakte 12 minuten later gelijk vanaf de strafschopstip nadat Lucas Vazquez in het strafschopgebied een overtreding beging.

Het verkwistende Real domineerde de tweede helft, maar miste verschillende kansen en zorgde ervoor dat invaller Fermin Lopez in de 69e minuut uit een rebound de bezoekers weer op voorsprong zette.

Maar Real sloeg voor de tweede keer terug toen Vazquez vier minuten later een volley binnen schoot.

Real bleef aandringen op nog een doelpunt en hun doorzettingsvermogen betaalde zich uit in de toegevoegde tijd toen Vazquez door het rechter kanaal raasde en voorzette op Bellingham voetbalshirt, die de winnende binnen schoot en voor juichende taferelen zorgde in het Bernabeu.


robertofirminoclub

194 Blog posts

Comments