Mbappe en Junior Thuram maken belangrijke doelpunten en helpen Frankrijk Ierland met 2-0 te verslaan

Mbappe en Junior Thuram maken belangrijke doelpunten en helpen Frankrijk Ierland met 2-0 te verslaan

De vijfde ronde van de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden begon op 8 september, met Frankrijk als gastheer voor Ierland. In deze wedstrijd toonde het Franse team niet alleen hun sterke algemene kracht aan de fans, maar presenteerde het ook een prachtig doelpuntenfestijn voor de fans.

Het Franse mannenvoetbalteam speelt zijn thuiswedstrijden normaal gesproken in het Stade de France, maar deze keer is de Euro-kwalificatiewedstrijd verplaatst naar de thuisbasis van Paris Saint-Germain, het Parc des Princes in Parijs, vanwege de aanstaande opening van de Rugby World Cup tussen Frankrijk en Nieuw-Zeeland. De verhuizing heeft het stadion gevuld met een sfeer van anticipatie en de fans kunnen niet wachten om hun helden het Frankrijk Mbappé Voetbalshirt te zien aantrekken en te zien strijden voor hun land.

De startopstelling van Frankrijk bevat twee grote Parijse sterren, Mbappe en Dembele, op de vleugels. Giroud, een van de beste scorers in de geschiedenis van Frankrijk, stond op de centrale positie. Deze aanvallende opstelling toonde veel kracht in de wedstrijd.

In de 19e minuut ontving Mbappe een pass van een teamgenoot en Joan Armeni, die buiten het strafschopgebied stond, vuurde een afstandsschot af, dat als een bliksemschicht door de lucht ging en het net van het doel trof. Het doelpunt gaf Frankrijk niet alleen de leiding, maar tilde ook de fans in het Parc des Princes stadion in Parijs op. Mbappe, de jonge ster, zet zijn glansrijke reeks bij de nationale ploeg voort in het felgekleurde Franse shirt. Deze wedstrijd was zijn laatste optreden en bewees opnieuw zijn waarde.

Maar daar bleef het niet bij. In de tweede helft was het Franse team nog steeds vol vechtlust en de spelers vochten hard om te scoren. Een ander hoogtepunt van de wedstrijd was de verschijning van Junior Toulam in een Frans shirt. In de 38e minuut maakte een steekpass van Toulam de weg vrij voor Mbappe om te scoren. Hoewel het eerste doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel, liet Toulam Jr. zich niet ontmoedigen en toonde hij veerkracht en agressiviteit in de wedstrijd. Uiteindelijk slaagde hij er halverwege de wedstrijd in om met een zwaaiend schot in het Ierse doel nog een punt voor Frankrijk bij te schrijven.

Dit was de eerste keer dat Toulam Jr. scoorde voor zijn nationale team, op 26-jarige leeftijd, en hij trad in de voetsporen van zijn vader Toulam. Zowel vader als zoon hebben het Franse shirt gedragen, en hoewel Toulam Jr. nog een weg te gaan heeft wat betreft gescoorde doelpunten, is hij al begonnen aan zijn reis om de topscorer van het nationale team te worden. Zowel vader als zoon Toulam hebben hun talenten ingezet voor de Franse nationale ploeg en dragen hun trotse Franse shirts.

Frankrijk-manager Didier Deschamps zei na de wedstrijd dat zijn team meer doelpunten had kunnen maken, maar hij was tevreden met hun prestaties. Hij prees Joan Armeni in het bijzonder, niet alleen voor zijn werelddoelpunt, maar ook voor zijn allround bijdrage aan de wedstrijd. Joan Armeni, de ijzeren back in het Franse shirt, was uitstekend in het terugkrijgen van de bal en het organiseren van de aanval, en hij was een onmisbaar onderdeel van het Franse team.

De wedstrijd stelde de fans niet alleen in staat om de uitstekende prestaties van het Franse team te waarderen, maar zorgde er ook voor dat ze nog meer van elke speler achter het Franse shirt gingen houden. Dankzij de overwinningen van Frankrijk in de Euro-kwalificatie staan ze nu aan kop van de groep en zijn ze een stap dichter bij kwalificatie.

Als jij ook van het Franse team houdt, vergeet dan niet om een van hun identieke truien te voetbal shirt kopen moedig ze aan in hun toekomstige wedstrijden!


europe

10 Blog posts

Comments